Si të Krijojmë Një Website me WordPress (Video Tutorial)

Një Tutorial ne format video si te ndertojme nje faqe interneti me platformen WordPress. Ky tutorial eshte publikuar ne Blogun e Aldo Cani (www.AldoCani.com).

Vizitoni www.AldoCani.com per me shume tutoriale dhe lajme interesante!