NEWSLETTER

Bashkohu me 427 përdorues të regjistruar në blogun tim dhe merr me e-mail të gjitha postimet e fundit me tutoriale dhe infomacione interesante direkt në inboxin tënd!

REGJISTROHU NË BLOG!

Emri *

Adresa E-mail *

NJË FJALË NGA AUTORI I BLOGUT

cropped-IMG_20150904_232612-2.jpgQëllimi i ketij blogu është që të fuqizojë aftësitë e lexuesve duke u ofruar info dhe tutoriale të thjeshta e të kuptueshme në mënyrë që ata të krijojnë disa njohuri të reja dhe të vlefshme për të ardhmen.

 

 

Ne kete blog do te gjeni:

  • Tutoriale që do të mësojnë si të përdorësh platformen CMS më të njohur në botë!
  • Tips and Tricks për Web Designers & Web Developers!
  • Mëso si të përdorësh rrjetet sociale për të mirën e biznesit, blogut, webfaqes tënde!
  • Mëso çfarë është Search Enging Optimiztion dhe si ta përdorësh për të mar më shumë trafik!
  • Informohu për taktikat dhe strategjitë e Online Marketing!
  • Lexo për të rejat e fundit në botën e teknologjisë!

 


MË NDIQ NË RRJETET SOCIALE!

Facebook / Twitter / Google+  / LinkedIn

Copyright ©2017 www.dorianqose.com

Disclaimer: Asnjë nga e-mailet e regjistruara nuk do të përdorët për qëllime të tjera përveç Newsletter-it për të cilin kanë kryer regjistrimin.