Rreth Blogut

DorianQose.com është një blog ku mund të gjeni tutoriale dhe këshilla për kategori të ndryshme në boten e internetit. Të ky blog ju keni mundësinë të lexoni artikuj të ndryshëm për Web Design, WordPress, Rrjetet Sociale, Marketingun Online dhe Marketingun me E-maile, Optimizimin për motorët e kërkimit (SEO) si dhe për Teknologjinë.

Qëllimi i DorianQose.com është që të fuqizojë përdoruesit duke u ofruar informacion dhe tutoriale të thjeshta e të kuptueshme në mënyrë që ata të krijojnë disa njohuri të reja dhe të vlefshme për të ardhmen.


 

Rreth Autorit

Dorian Qose ka përfunduar studimet Bachelor në Inxhinieri Elektronike dhe Master në Informatikë. Ai punon si Networks/Systems Admin në një kompani në Tiranë, është Freelance Web Developer dhe themelues i Studios Web Design ThinkWeb. Gjithashtu është Guest Author ne uPress.al dhe BussinesMag.al.

Mund të kontaktoni Dorian Qose nepërmjet rrjeteve sociale ose e-mailit duke klikuar linqet më poshtë: