Çfarë është një Theme ose Template në WordPress?

Një Theme ose Template në WordPress është një koleksion folder-ash të cilat punojnë sebashku për të prodhuar një ndërfaqe grafike me një dizajn të unifikuar për një faqe interneti ose blog. Këto folder-a quhen ndryshe Template Files dhe për të funksionuar siç duhet duhet të keni një WordPress të instaluar. Një Theme ndryshon pamjen vizuale të një faqe interneti/blog por pa ndryshuar strukturen e kodit në backend.

Ju mund të gjeni mijëra Template-sh dhe Themes për blogun ose website-i tuaj duke klikuar këtu.

(Affiliate link)