Çfarë është një Blog?

Një Blog (vjen nga kombinimi i fjalëve “Web” dhe “Log”) është një faqe interneti e cila përmban shumë artikuj (eng. “posts”), fotosh etj. Zakonisht një Blog përmban dhe një arkivë ku mund të kërkohen postimet e vjetra, të renditura zakonisht sipaj çdo muaji. Blog-et janë berë tashmë një trend dhe një mjedis i përbashket komunikimi për profesionistë, politikanë, celebrities etj. Shumë Blogs ofrojnë dhe RSS Feeds, nepërmjet të cilës njoftojnë lexuesit e regjistruar automatikisht postimet e reja.

Lexoni këtu se si mund të krijoni dhe ju një blog si dhe mësoni cilat 10 platformat më të mira për të krijuar një Blog.

(Affiliate link)