Çfarë është Affiliate Marketing?

Affiliate marketing është promovimi i një produkti ose një shërbimi të dikujt tjetër. Për çdo shitje të këtij produkti ose shërbimi që ju realizoni përfitoni një komision.

E bukura e Affiliate Marketing është ju nuk keni nevojë të lodheni ose të investoni në prodhimin e një produkti të ri. Ju thjesht duhet ta reklamoni atë që të fitoni para!

Disa nga kompanitë më të njohura që ju ofrojnë mundesinë të beheni affiliate janë:

Kështu që përfitoni nga kjo mundësi dhe filloni të fitoni para online.

(Affiliate link)